Ötletbörze

Varázsold egyedivé medencédet!

Néhány általunk javasolt öltelet, annak érdekében hogy még egyedibbé és különlegesebbé tehessük medencédet!


Egyedi lépcső és ülőpad kialakítások

Medencéinket épített jellegéből adódóan megrendelői igényeknek személyre szabottan tudjuk készíteni. Ezáltal remek lehetőségek nyílnak egyedi lépcső és ülőpad kialakítások tekintetében. A képeken létható megoldások ötletet adhatnak, hogy eldöntsd számodra melyik lenne a legpraktikusabb és legtetszetősebb. A pihenőpad kialakítása ideális lehet kis gyerekek esetén természetesen felügyelettel, illetve a napozás szerelmeseinek is alternatívát kínálhat az egyedi vízmagasság lehetőségét biztosítva mindenki megtalálja a megfelelő kialakítást.


Több színben pompázó medence világítások

A modern technológiának köszönhetően manapság a medencékbe is LED világításokat szerelünk, melynek élettartama hosszabb a hagyományos halogén izzóknál és kevesebb energiát is fogyaszt. Különböző méretek, színek és beszerelési kialakítások segítségével könnyedén kialakítható a számodra tetsző megoldás. Újabb rendszereknél WIFI-s egységen keresztül, akár telefonról is állíthatjuk a színeket és a különböző programokat. Remekül feldobja az esti fürdőzések hangulatát és a kertnek is szép látványt nyújt a különböző színekben tündöklő vízfelület megvilágítása.


Vízkések beépítésével új szintre emelheti a hangulatot

A vízkések beépítésének lehetősége remek megjelenést biztosít medencéjének és mindezek mellett nagyon hangulatos csobogó jellegét tekintve. Sötétben megvilágítva remek hangulatot varázsol. Különböző méretekben és kialakításokban választhatóak. Kis ráfordítással magas esztétikai megjelenést biztosít otthonában.


Vízköpők az exclusive megjelenés fokozására

A vízköpők hasonlóan a vízkésekhez remek megoldás lehet, ha szeretnéd a medencédet még hangulatosabbá és egyedibbé varázsolni. Rengeteg alternatíva és lehetőség áll rendelkezésre, hogy megtaláljuk a számodra is ideális kialakítást. Csobogása igazi romantikát teremet. Világítással kombinálva a sötétben is remek látványelem.


Bioetanol látványelem, ha leszáll az éj

Bioetanol technológia alkalmazásával nincs por, korom, füst, kellemetlen szag a használat közben. Nem kell félni attól, hogy a kipattanó szikra esetlegesen károkat okoz. Egyszerre meghitt és exkluzív látványt kölcsönöz medencédnek. Remek megoldás azok számára, akik kedvelik a természet közeliségét és a különleges fényhatásokat. Minimális karbantartást igényel, viszont melegünk nem lesz mellette, mivel kis hőteljesítmény képes leadni, illetve egész napos üzemben sem lehet  alkalmazni.  


Bukóéles medence kialakítás nagy szintkülönbségeknél

A helyszíni adottságok következtében például lejtős terep, vagy szintkülönbségek esetén remek megoldás lehet a feszített víztükrű medence kombinálása egy vagy több bukóél kialakításával. Gépészeti rendszere megegyezik egy feszített víztükrű medencének a kialakításával építészetileg viszont magas szintű szaktudást vesz igénybe, ezért költségesebb a kialakítása a hagyományos medencéknél. Cserébe lehetőségünk nyílik rá, hogy a horizont vonala egybe olvadjon a vízvonallal így egyedi látványt nyújt. Kombinálható átlátszó oldalfallal, ami még exkluzívabbá teszi a medence látványát. Ugyanis így láthatóvá válik a víz alatti felület is. 


Szeretnél velünk kapcsolatba lépni?