Építészet

Árajánlatok 

  • Cégünk biztosítja teljeskörű kivitelezést A-tól Z-ig...kompletten.
  • Az árajánlatunk mindig teljes körűen kiterjed az összes költségre.
  • Tartalmazza kompletten a medence kialakítást a földmunkával, a szerkezet építéssel, víz szigeteléssel, fóliázással vagy csempeburkolással, aknaépítéssel, medence gépészettel, villanyszereléssel.
  • Igénye szerint külső közmű csatlakozással, medence fűtéssel, tervezéssel, engedélyezéssel, beüzemeléssel, medence körüli térkialakítással burkolással, napozó résszel zuhanyzóval kertépítéssel együtt.

Zsaluköves fóliás medence építése 

A zsaluköves medence fal kialakítással gyorsan és egyszerűen építhető bármilyen formájú medencetér, lépcső, ülőfelület, napozó, pihenő rész. Árérték arányban is a legkedvezőbb megoldás, ezért is végzi cégünk kizárólag ezt a szerkezeti megoldást Nem kell 10-20 év múlva újat építenie, mint a Polipropilén és merevfalú medencék esetében. Hosszútávon növeli ingatlanja értékét. Könnyen felújítható a fólia és a műanyag szerelvények cseréjével.


A kivitelezés menete

A földmunka elvégzése után kibetonozzuk a szerelt betonacél hálóval erősített beton alaplemezt. Erre építjük a vasalt zsalukő tartószerkezeti falakat. Ezen munkafázis közben beépítjük azokat a vízgépészeti elemeket, amik később a medence vízforgatáshoz szükségesek és egyéb masszázs befúváshoz, csobogó kialakításhoz, nyakzuhanyhoz és még sorolhatnánk. Ezután a medence fűtés, medence világítás, gépészeti berendezések elektromos vezetékek kiépítését végezzük el. A munkákkal egy időben elkészítjük a gépészeti berendezések fogadására szolgáló vízgépészeti aknát, szintén vasalt-beton szerkezeti kivitelben zsaluköves kialakítással. A kész medenceszerkezetre belülről vízzáró simító réteget viszünk fel. Ezzel a munkafázissal érjük el, mint a fenék, valamint a falak tökéletes simaságát- vízzárósságát. A fóliázás 0,8-1,5 mm vastag UV. stabilizált, lágy PVC. medencefóliával történik, a lépcsők és ülőkék burkolása pedig csúszásmentes PVC fóliával. A medence kialakítható süllyesztett vagy feszített víztükörrel. A süllyesztett megoldás a költséghatékonyabb. A végső munkafázis a medence fedkő elhelyezése, a medence körüli tér kialakítása igény szerint betonozással burkolással növényesítéssel.


Tervezés, engedélyeztetés

EGYSZERŰSÍTETT ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI ELJÁRÁS /ENGEDÉLYKÖTELES/

  • 50 m3-nél nagyobb térfogatú vagy 1 m-nél mélyebb magán- közüzemi használatú épített kerti fürdőmedence, épített kerti tó építése.

ENGEDÉLY ÉS BEJELENTÉS NÉLKÜL VÉGEZHETŐ ÉPÍTÉSI TEVÉKENYSÉG  

  • 50 m3-nél nem nagyobb vagy 1 m-nél nem mélyebb magánhasználatú kerti víz-, fürdőmedence, épített kerti tó építési szabályozóknak megfelelően történő kivitelezése.

A medence teljes engedélyezési és bejelentési dokumentációját igény esetén elkészítjük! 


Szeretnél velünk kapcsolatba lépni?