Medence burkolatok

Fóliás medence

A gyors megoldás minden formájú medence burkolásra a fóliás medence. A fólia tökéletes vízzárást biztosít amellett nagyon esztétikus, könnyen tisztán tartható, és jó UV álló. Számos szín választék közül választhatunk, lehet sima, márvány vagy mozaik mintás, de egyéb mintákkal és bordűrökkel is kivitelezhető. A PVC fólia vastagsága: 0,8-1,5 mm, rendkívül erős és formatartó, jól ellenáll az UV sugárzásnak és a klórnak.

Egyszínű medencefóliák

Az egyszínű medencefóliák elérhetőek hagyományos felülettel és akril bevonattal.

Az akril bevonat kivételesen ellenállóvá teszi a medencefóliát a medencében alkalmazott vegyszereknek és az intenzív napsütésnek. Az akril bevonat tisztább felületet, lényegesen hosszabb színtartósságot és élettartamot eredményez.

A piacon elérhető legjobb minőségű egyszínű medencefóliák.


3D Mozaik

A 3D mozaik felületű medencefólia magában hordozza az üvegmozaik minden előnyét annak minden hátránya nélkül:

  • - soha nem fagy le, ne hullik le tavasszal
  • - nem kell újrafugázni
  • - puha a tapintása, nem sérti a talpat
  • - nem vág, nem éles

Az akril védőbevonatos, mozaikmintás PVC fóliák kivételesen ellenállóak a medencében alkalmazott vegyszereknek és az intenzív napsütésnek. A bevonat tisztább felületet és lényegesen hosszabb színtartósságot eredményez.

Az elérhető legjobb minőségű mozaikmintás medencefóliák.


Gyöngyház medencefóliák
(speciális lakkbevonattal)

A speciális átlátszó lakk bevonatnak köszönhetően a fólia jobban ellenáll a fénynek, az algának, a naptejnek és a testápolóknak. Ez a megoldás csökkenti a tisztítás gyakoriságát és hosszabb élettartamot biztosít a burkolatnak.


3D kőhatású medencefóliák 
(speciális lakkbevonattal)


Csempe vagy Mozaik burkolás

Drágább és munkaigényesebb a kerámia burkolatú medence. A medence falszerkezet kent vízszigetelés, speciális csemperagasztó, fuga és burkolatok szükségesek. A medence méreténél formájánál figyelembe kell venni a burkolat méretét. Íves kialakítás csak mozik burkolattal kivitelezhető. 

Mozaik Burkolat

Csempe Burkolat


Szeretnél velünk kapcsolatba lépni?