Üvegszálas Kompozit Medence

HOSSZÚ ÉLETTARTAM, KÖNNYŰ TELEPÍTÉS


ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A Basewall medence kialakítása garantáltan megfelel minden felhasználói igénynek. Bátran ajánljuk ezt a kivitelt minden ügyfelünknek, hisz a garancia biztosíték a kiváló alaptípusra is. A Ceramicwall medence felépítése garantálja az ozmózis elleni teljes védelmet, a hagyományos medencékkel szembeni hosszabb élettartamot, és a rendkívül egyszerű telepítést, valamint a zökkenőmentes üzemeltetést. A Ceramicwall medence erőssége a falának struktúrájában rejlik. Kiemelkedő minőség kerámiaréteggel. A Poliamid szál szöveterősítés kiemelkedő rugalmasságot biztosít a medencetestben. A Poliamid szövet aramid szálak hálózata, mely magas hőállóságú és kiváló mechanikai tulajdonsággal bír. Az aramidszálas szöveteket legelterjedtebben nagy energiaelnyelő képességük miatt alkalmazzák. Medencéink közül ez a legmagasabb minőségű. A PU zárt cellás habszigetelés egyszerre védi a külső behatásoktól a szerkezetet, extra merevséget biztosít, valamint hőszigetel.Minden medence acél merevítő konzollal rendelkezik mely elengedhetetlen a szállítás - daruzás és telepítés során.

1-2-3.réteg: egy 3 dimenziós multicolor medencefelület, xmely egy fröccstechnológiával egymás utáni rétegben felvitt Gelcoat (Első poliészter gélréteg) réteg.

4.réteg: Barriercoat felvitele után egy vinilészter gyanta (vinilacetát gyanta) puffer-réteg, üvegszállal eldolgozva. Ez a réteg a legfőbb garancia a teljes struktúrára, a hosszú ozmózis ellenállás, és a kivételes mechanikai tulajdonságok garanciája.
5.réteg: speciális vinilészter gyanta - kerámia maganyag keverék, mely szintén az ozmózis ellenállásra van kifejlesztve. Ez a keverék a legmodernebb kutatási erdeményeket és fejlett nanotechnológia jelenlétét mutatja. (Ceramicwall)
6.réteg: általános üvegszállal erősített poliészter váz
7.réteg: Poliamid szövet ütésálló, extra rugalmas aramidszálas szöveterősítés
8.réteg: általános üvegszállal erősített poliészter váz
9.réteg: PU (poliuretán) hab szigetelés


VÁLASZTHATÓ SZÍNEK

Alap színek:

3D színek:

TÍPUSOK

Elem
Elem
Elem
Elem